Metode de plata vh booking

Metode de plata

1. Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Transfer bancar sau depunere numerar la banca

Conturi deschise la Banca Transilvania:

CONT RON: RO49BTRLRONCRT0419839801

CONT EURO: RO96BTRLEURCRT0419839801

CONT USD: RO03BTRLUSDCRT0419839801

Conditiile tuturor platilor se vor regasi punctual in contractul cu turistul precum si in documentele fiscale aferente contractului cu turistul. Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.